Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرید محصولات دیجیتال در دنیای شلوغ این روزهای تکنولوژی امری زمان بر و کمی ریسک پذیر است، فروشگاه اینترنتی محصولات دیجیتال دیجی دو این افتخار را دارد که با تهیه ی بستری مناسب بتواند پذیرای علاقمندان به تکنولوژی و فناوری های روز باشد. دیجی دو با هدف تضمین بهترین قیمت، اصل بودن محصول و مرجوع بی قید و شرط محصول خریداری شده جزء اولین سایت های فروشگاهی این حوزه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از اواسط دهه هشتاد شمسی مدیریت دیجی دو با گروهی توانا و متخصص در حوزه ی دیجیتال شروع به راه اندازی سایت فروشگاهی دیجی دو کرد که مشتریان زیادی را به خرید اینترنتی وا داشت، شعار " شروع یک اتفاق نو " نیز گواه همین مسئله است.

با گشتی کوتاه در دیجی دو می توانید به هزاران محصول روز دنیا دسترسی داشته باشید و با نقد و بررسی دقیق هر کدام همراه شوید تا خریدی مطمئن را تجربه کنید. از پر فروش ترین محصولات با ضمانت دیجی دو می توان به گوشی سامسونگ ، لوازم جانبی موبایل ، لپ تاپ ، تبلت و گوشی هواوی اشاره کرد. صرفه جویی زمان، قیمت پایین، بررسی همه جانبه ی گوشی، دسترسی ساده به سیستم پرداخت امن و ... مزیت های مهم سایت دیجی دو است که شما را شگفت زده خواهد کرد. سایت فروشگاهی دیجی دو در کمترین زمان ممکن شما را به هدف می رساند و اولویت را خرید به صرفه مشتری قرار می دهد.

دسته بندی کامل محصولات از هر برند و کشوری در سایت فروشگاهی دیجی دو امکان پذیر است، کافی است نام دیجی دو را سرچ کنید و از تمام امکانات آن استفاده کنید. در بخش بلاگ دیجی دو تازه ترین اخبار روز تکنولوژی بعلاوه ی حواشی مربوط به هر حوزه را می توانید دنبال کنید. در بخش مقالات این سایت مطالب تالیفی و ترجمه هستند که از منابع موثق به دست می آیند. با مطالعه ی بخش های مختلف مجله ی دیجی دو با اخبار روز همراه شوید و خود را غرق در دنیای تکنولوژی کنید.

فروشگاه اینترنتی دیجی دو با گردهم آوردن صدها فروشنده و تولید کننده در بستری مناسب همراه با امکاناتی از قبیل خرید اقساطی و ضمانت اصالات کالا خیالی آسوده را برای شما بوجود خواهد آورد، علاوه بر این ها تضمین رجیستری در این فروشگاه به طور کامل به انجام می پذیرد. از زمانی که وارد سایت دیجی دو می شوید عوامل این فروشگاه به عنوان مشاورین امین در اختیار شما خواهند بود تا بتوانید به درستی محصول مورد نظر خود را انتخاب و خریداری نمایید.

گوشی سامسونگ از جمله محصولات محبوب در ایران محسوب می شود که با رنج قیمتی متفاوت برای هر بودجه ای قابل خریداری است. محصولات روز برند سامسونگ با بهترین قیمت ممکن در مقایسه با دیگر سایت های آنلاین فروش محصولات دیجیتال، از سایت دیجی دو قابل خریداری هستند. تنوع محصولات دیجیتال همراه با ضمانت اصالات کالا از جمله مشخصه هایی است که در هنگام خرید باید به آن ها توجه کنید. گوشی هواوی با طرفداران بسیاری که در بین ایرانیان دارد از پرفروش ترین محصولات سایت دیجی دو است که با نقد و بررسی همه جانبه آن ها تمام زیر بَم را قبل از خرید برای شما آشکار می سازد.

فروشگاه اینترنتی محصولات دیجی دو جزء اولین عرضه کنندگان محصولات روز دنیاست که مشتریان را وفادار به خرید از این سایت خواهد کرد، خدمات پس از فروش مناسب همراه با حسن خلق عوامل فروشگاه از نکاتی است که شما را مجاب به خرید دوباره از این فروشگاه خواهد کرد. دیجی دو با دارا بودن نماد اعتماد الکترونیک دو ستاره و ثبت در سامانه ی ساماندهی پایگاه های اینترنتی اطمینان هر چه بیشتری را برای خریدی دلچسب ایجاد می کند.

برای مشاهده فروشگاه اینترنتی دجی دو کافیست عبارت "دیجی دو" را در گوگل جستجو کنید.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۰۴۴۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قاچاقچیان، پنهان در نقاب کسب و کار‌های اینترنتی/کالای قاچاق چگونه در سایت‌ها فروخته می‌شوند؟

همزمان با گسترش فروش کالای قاچاق در سایت‌های فروشگاهی دارای درگاه پرداخت بانکی، معاون فناوری‌های نونین بانک مرکز بیان کرده که این خدمات فقط برای کسب و کار‌های مجاز این بخش اراده داده می‌شود؛ لذا این احتمال می‌رود که در سایه سوء نظارت برخی وزارتخانه قاچاقچیان کالا در پس نقاب کسب و کار اینترنتی اقدام به فروش اجناس ممنوعه خود می‌کنند.

گروه صنعت، معدن و تجارت بازارنیوز- سعید ترکاشوند؛ قاچاق پدیده‌ای مخرب در اقتصاد هر کشور است که ضمن وارد کردن خسارت‌های سنگین به بدنه تولید، دولت آن کشور را هم از دریافت حقوق گمرکی و عوارض کالای قاچاق شده به کشور محروم می‌کند.


متاسفانه در طول سال‌های اخیر حجم ورود کالای قاچاق به ایران از شدت زیادی برخوردار شده به گونه‌ای که این موضوع صدای اعتراض تولیدکنندگان کالا‌های قاچاق‌خیزی همچون لوازم خانگی و پوشاک را هم درآورده است. قاچاق یک وجه از اقتصاد زیرزمینی محسوب می‌شود؛ لذا، به واسطه این موضوع تمامی دولت‌ها سعی می‌کنند که دست اندرکاران این نوع فعالیت‌ها را از دریافت برخی خدمات پولی و بانکی محروم سازند.


عرضه کالای قاچاق در سطح بازار اشکال مختلفی دارد؛ عموماً این نوع کالا‌ها به صورت سنتی در بازار فروخته می‌شود، اما در طول سال‌های اخیر مواردی دیده شده که باند‌های قاچاق سعی کرده‌اند که کالای غیرقانونی خود را در بستر اینترنت و از طریق سایت‌های فروشگاهی برخط به فروش برسانند.


با ظهور کسب و کار‌های اینترنتی و افزایش تمایل مصرف‌کنندگان در بهره‌برداری از خدمات آنها، استفاده از درگاه‌های پرداخت اینترنتی هم رشد قابل توجهی پیدا کرد. در اواخر سال ۱۳۹۰ بانک مرکزی برای تسهیل نقل و انتقالات غیر نقدی معاملات سامانه شاپرک را راه‌اندازی کرد. اصلی‌ترین ماموریت تاسیس این سامانه، فراهم کردن فضایی امن برای انجام مبادلات غیرنقدی بوده که در سال‌های اخیر به شکل گسترده‌ای رواج پیدا کرده است.


در حال حاضر اکثر تراکنش‌های مالی پایانه فروش، کارتخوان و درگاه اینترنتی در بستر این شبکه انجام می‌شود. آخرین آمار بانک مرکزی حاکی از آن است در ۱۱ ماهه سال ۱۴۰۲ میزان ارزش مبادلات صورت گرفته در بطن این سامانه حدود ۱۰ هزار و ۹۳۳ همت بوده که در مقایسه با مدت زمان مشابه خود در سال ۱۴۰۱، رشد ۳۵ درصد را تجربه کرده است. گفتنی است؛ که ارزش تراکنش‌های مالی ثبت شده در سامانه شاپرک در سال ۱۴۰۱، عددی بالغ بر ۸ هزار و ۹۶ همت بوده است


البته باید این نکته را هم یاد آورد شد تمامی آن ۱۱ هزار همت تراکنش مالی صرفاً مختص به درگاه‌های پرداخت اینترنتی نبوده و پایانه‌های فروشگاهی و کارتخوان‌ها هم از این عدد سهم قابل توجهی دارند، اما از آنجایی که بعد از شیوع گسترده ویروس کرونا خرید غیر حضوری کالا و یا خدمات از رونق زیادی برخوردار شد، می‌توان این انتظار را داشت که عدد مربوط به درگاه‌های اینترنتی هم رقم قابل ملاحظه‌ای باشد.


بر اساس آخرین گزارش مرکز توسعه تجارت الکترونیک وزارت صمت، میزان ارزش اسمی معاملات رسمی تجارت الکترونیک در سال ۱۴۰۱ عددی بالغ بر یک هزار و ۸۳۳ هزار میلیارد تومان بوده است؛ لذا، به واسطه این موضوع می‌توان این تحلیل را داشت که این عدد در ۱۱ ماهه سال ۱۴۰۲ حداقل به دو هزار ۵۰۰ همت رسیده باشد.


یکه‌تازی قاچاقچیان کالا در عرصه تجارت الکترونیک


آن طور که از آمار‌های پیداست در طول سال‌های اخیر میزان ارزش تجارت الکترونیک از رشد قابل توجهی برخوردار بوده است. همزمان با این رشد، عرضه کنندگان کالا قاچاق هم با توجه به این نکته سعی بر آن داشتند که از این ظرفیت برای فروش کالا‌های ممنوعه خود استفاده کنند.


چند ماه قبل «امین کلاهدوزان» رئیس مرکز تجارت الکترونیک وزارت صمت در گفتگو با بازارنیوز میزان ارزش معاملات رسمی این حوزه را یک هزار ۸۳۳ هزار میلیارد تومان و همچنین مقدار ارزش معاملات صورت گرفته در بازار غیررسمی را با استناد به گزارش شورایعالی فضای مجازی، ۵۰ هزار میلیارد تومان عنوان کرد.


به نظر می‌رسد که بخشی این ۵۰ هزار میلیارد تومان مختص به کسب و کار‌هایی است که اینماد ندارند و یا اینکه به دنبال فرار از پرداخت مالیات هستند، اما مطمئناً بخش اعظمی از آن عدد مربوط به تراکنش‌های مالی باشد که از محل عرضه کالا‌های قاچاق محقق شده است.


فروش کالای قاچاق صرفاً از طریق شبکه‌های اجتماعی و یا با استفاده از کارت به کارت صورت نمی‌گیرد، بلکه بخش قابل توجهی از این مبادلات از طریق سایت‌های فروشگاهی صورت می‌گیرد که از درگاه پرداخت امن برخوردار هستند!


قطع فوری درگاه‌های پرداخت سایت‌های عرضه کننده کالای قاچاق


«مهران محرمیان» معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی در گفتگو با بازارنیوز پیرامون علت برخورداری برخی از سایت‌های فروشگاهی عرضه کالای قاچاق از درگاه پرداخت بانکی اظهار کرد: ارائه خدمات پرداخت به سایت‌های عرضه کنندگان این نوع کالا‌ها تخلف بوده و امکان انجام آن وجود ندارد. درگاه‌های پرداخت صرفاً برای کسب و کار‌ها در نظر گرفته می‌شود.


معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی تصریح کرد: در حال حاضر ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز و همچنین سازمان تعزیرات حکومتی حساسیت بالایی نسبت به این موضوع دارند. به محض شناسایی این نوع کسب و کار‌ها اطلاعات مربوط به آن‌ها برای بانک مرکزی ارسال شده و سپس درگاه‌های پرداخت آن‌ها به سرعت قطع می‌شود.


آنطور که معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی گفت درگاه‌های پرداخت بانکی فقط به کسب و کار‌ها تعلق می‌گیرد؛ یعنی این خدمات فقط به افرادی ارائه داده می‌شود که از سوی وزارتخانه‌های اقتصاد و صمت روند مجوز دهی و معرفی آن‌ها به عنوان صاحبان کسب و کار به بانک مرکزی انجام می‌شود.


در حال حاضر بسیاری از سایت‌های اینترنتی تبدیل به جولانگاهی برای عرضه کالای قاچاق شده است؛ متاسفانه فروشندگان این قبیل محصولات در پس نقاب صاحب کسب و کار اینترنتی مشغول عرضه اجناس ممنوعه خود هستند. حال باید دید که برای جلوگیری از این موضوع وزارتخانه‌های صمت و اقتصاد و همینطور بانک مرکزی چه اقداماتی را اتخاذ خواهند کرد.


پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: کالای قاچاق ، سایت اینترنتی ، بانک مرکزی ، کسب و کار اینترنتی ، وزارت صمت ، مرکز توسعه تجارت الکترونیکی لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000T9y

دیگر خبرها

  • کمبود کالا و افزایش قیمت در کمین بازار موبایل و لپ‌تاپ؟
  • فروش نان بدون برچسب تولید و قیمت جریمه به دنبال دارد
  • رزرو بلیط هواپیما و مقایسه قیمت با سفرمارکت
  • بهترین تبلیغات برای لباس فروشی (8 روش رایگان و زود بازده)
  • کالامارکت چیست؟ مارکت پلیس فروش اقساطی کالای دیجیتال و لوازم خانگی
  • فروشگاه اینترنتی هفت گالری افتتاح شد
  • قاچاقچیان، پنهان در نقاب کسب و کار‌های اینترنتی/کالای قاچاق چگونه در سایت‌ها فروخته می‌شوند؟
  • قیمت باطری ماشین با دریافت باتری کهنه
  • وعده‌ای که پس از یک سال، اجرایی نشده است!
  • چرا خرید عمده عطر و ادکلن وارداتی به صرفه تر است؟