Web Analytics Made Easy - Statcounter

سعید محمدی مدیرعامل دیجی‌کالا درگفتگو با ایلنا با اشاره به اینکه چند‌ ماهی است که بسیاری از برندهای گوشی‌ هوشمند از مبادی قانونی عرضه نشده‌اند، گفت: در گروه لوازم خانگی عرضه به شدت محدود است و بسیاری از گروه‌های کالایی دیگر نیز کم وبیش چنین وضعی دارند و اگر کالا به قدر کافی برای عرضه موجود نباشد، بدون شک کمپین‌هایی مانند جشنواره یلدا نیز چندان جذاب نخواهند بود ؛ چون قیمت‌ها وقتی رقابتی می‌شوند که برای هرکالا چندین فروشنده وجود داشته باشد و درفضای رقابتی قیمت‌ها کاهش پیدا می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل دیجی‌کالا ادامه داد: در شرایط فعلی برای بسیاری از کالاها حتی یک فروشنده هم وجود ندارد و در گروه محصولی تلفن همراه ماه‌ها است که مشکل تامین وجود دارد و این گروه همواره یکی از پرفروش‌ترین گروه‌های محصولی دیجی‌کالا بوده و موجود نبودن آن یعنی حذف یکی از پرفروش‌ترین سبدهای محصولی دیجی‌کالا که بدون شک برای ما و برای مردم اتفاق خوشایندی نیست.

بنیان‌گذار بزرگ‌ترین فروشگاه آنلاین ایران درباره محبوب‌ترین کالاهادر میان خریداران گفت: در یلدای سال گذشته از گروه کالایی دیجیتال و الکترونیک بیش‌از سایر گروه‌ها استقبال  شد و بعد از آن هم به ترتیب، گروه‌های زیبایی و سلامت، ابزارآلات و لوازم خانگی برقی و غیربرقی مورد توجه قرار گرفتند؛البته حدس می‌زنیم الگوی امسال متفاوت با سال گذشته باشد.

به گفته مدیرعامل دیجی‌کالا، سال گذشته 4هزار فروشنده در مارکِت پِلیس دیجی‌کالا به طور مستقیم کالاهایشان را عرضه کردند و امسال نیز 15هزار فروشنده ، 700 هزار نوع کالا عرضه خواهند کردو قطعا این میزان از تنوع در رفتار مشتری نیز اثرگذار خواهد بود.

وی با بیان اینکه در جشنواره یلدای سال 96 حدود 1 میلیون آیتم کالا به فروش رفت ، اظهار کرد : بزرگترین جشنواره سالانه‌ فروش دیجی‌کالا، همزمان با روز خرید اینترنتی ایرانیان در یلداست که به یلدای شگفت‌انگیز معروف است. امسال هم مانند سال‌های گذشته همزمان با جشن ایرانی یلدا این جشنواره را خواهیم داشت و این کمپین همزمان است با جشنواره فروش فصلی دیجی‌کالا که تیم مارکتینگ دیجی‌کالا ترجیح داده است که همان جشنواره فصلی را حفظ کند.

محمدی در پاسخ به این سوال که آیا زیرساخت‌های کشور برای میزبانی از کمپین‌های پرمخاطب آمادگی لازم را دارد؟ گفت:بسیاری از زیرساخت‌‌ها را خودمان مهیا کرده‌ایم و در جشنواره یلدای شگفت‌انگیز سال گذشته، بیش از ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار کاربر به سایت و حدود ۱ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر به اپلیکیشن مراجعه کردند که درمجموع بازدید از صفحات سایت و اپلیکیشن (Page view) در این سه روز به ۱۶۰ میلیون رسید.

وی افزود: این استقبال به قدری بود که در لحظه آغاز جشنواره یلدای سال 96، ۱۴۰ هزار کاربر به طور همزمان روی سایت و اپلیکیشن دیجی‌کالا، آنلاین بودند. پشتیبانی از این تعداد کاربر فعال به طور هم‌زمان مستلزم توانایی فنی بالایی است که این توانایی در داخل کشور و توسط تیم تکنولوژی‌های نرم‌افزاری دیجی‌کالا ایجاد شده است.

وی با اشاره به مشکلاتی که در کمپین جمعه‌سیاه(Black Friday)  سال گذشته در ثبت سفارش برخی کاربران رخ داد ،اظهار کرد‌: کمپین بلک‌فرایدی سال گذشته در واقع برای دیجی‌کالا بیشتر جنبه‌ آمادگی برای کمپین یلدا را داشت و می‌خواستیم در طول آن یک ارزیابی از نقاط ضعف و قوت خود انجام دهیم.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: الکترونیک تلفن همراه زیبایی مشکلات گفتگو با ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۱۲۲۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مکان‌یابی ۱۳ هزار هکتار زمین برای ساخت شهرک‌های نهضت ملی مسکن

ارسلان مالکی مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان با بیان اینکه روند تامین زمین در مقایسه با سال های گذشته افزایش بسیار زیادی پیدا کرده است گفت: در حال حاضر با همکاری تمامی دستگاه ها توانسته ایم زمین مورد نیاز برای بیش از ۲ میلیون نفر را تامین کنیم.

او افزود: در تلاش هستیم که اراضی مازاد را از دستگاه ها بگیریم تا روند ساخت مسکن تسریع شود.

وی اتصریح کرد: علاوه بر این، حدود ۱۳ هزار هکتار زمین نیز برای ایجاد شهرک‌های جدید در کشور مکان یابی شده که مجموع این زمین‌ها عدد بسیار قابل توجهی است.

وی ادامه داد: یکی از روش های تامین زمین از طریق توافقات است که با توجه به اهمیت موضوع ضمن کوشش همکاران در تحقق این امر باید در سلامت کار دقت شود تادر آینده با چالش و مشکل مواجه نشویم.

مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن  با بیان اینکه  در بحث تامین زمین، طی دهه‌های گذشته شاهد یک عقب ماندگی در کشور بوده‌ایم گفت: در ۲ سال گذشته توانستیم میزان قابل توجهی زمین برای اجرای طرح نهضت ملی مسکن تامین کنیم.

وی  توضیح داد: در برخی از استان ها در بحث تامین زمین به ویژه در آنجا که با کمبود مواجه بوده‌ایم در قالب توافقات و تغییر و تحول اراضی اقدامات خوبی انجام شده و این اقدامات باید ادامه داشته باشد.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • آزمایش یخ زدن دو گوشی تلفن همراه + فیلم
  • کمبود کالا و افزایش قیمت در کمین بازار موبایل و لپ‌تاپ؟
  • امکان تماس تصویری بدون اینترنت (ViLTE) فراهم شد (جزئیات)
  • تماس تصویری روی سیم‌کارت تلفن همراه چگونه برقرار می‌شود؟
  • جزئیاتی جدید از برقراری تماس تصویری روی سیم‌کارت
  • مکان‌یابی ۱۳ هزار هکتار زمین برای ساخت شهرک‌های نهضت ملی مسکن
  • خبر وزیر کشاورزی درباره شکر؛ متقاضیان ثبت نام کنند
  • لزوم بررسی قیمت گوشی های نوکیا در بازار از سوی وزارت صمت
  • مشکل کمبود شکر حل شد؛ متقاضیان ثبت نام کنند
  • کالامارکت چیست؟ مارکت پلیس فروش اقساطی کالای دیجیتال و لوازم خانگی